Over Izimi

De veiligheid van je gegevens en het vertrouwen zijn
de prioriteiten van Izimi en het Belgisch notariaat.
Image

Beveiligde toegang

Om je persoonlijke Izimi-kluis aan te maken of te openen, kan alleen jij je aanmelden met je identiteitskaart (+ PIN-code) via je eiD-kaartlezer aangesloten op je computer of via onze itsme®-toepassing.

Ontdek hoe je aan de slag kunt gaan
Image

1GB beveiligde opslag

Je kunt er zeker van zijn dat al jouw belangrijke en/of gevoelige documenten uiterst veilig achter slot en grendel worden bewaard.

De Belgische notarissen hebben een aanzienlijke expertise opgebouwd op het vlak van beveiliging van uiterst persoonlijke en gevoelige documenten. Jouw kluis wordt beheerd door een betrouwbare en professionele partner.

Ontdek de FAQs
Image

Sereniteitsgarantie

De akten die je sinds 2015 hebt ondertekend bij een notaris, bv. een verkoopakte of een huwelijkscontract, vind je rechtstreeks terug in je persoonlijke ruimte. Toekomstige notariële akten komen automatisch in de kluis terecht. Je hoeft zelf geen stappen te ondernemen. Het kan gaan om een schenking van je ouders, de aankoop van je woning, je huwelijkscontract, de oprichtingsakte van je vennootschap of het testament dat je gedicteerd hebt aan een notaris, …

Image

Een betrouwbare begeleiding

Bij het aanmaken van jouw account kun je een notaris aanduiden als jouw bevoorrechte contactpersoon op dit platform.

Deze gespecialiseerde en onpartijdige juridische adviseur begeleidt je op de belangrijke momenten in jouw leven. Hij is jouw vertrouwenspersoon. De notaris heeft geen toegang tot jouw profiel en tot de documenten op deze site zolang je ze niet met hem hebt gedeeld. Je kunt op elk moment van notaris veranderen.

Image

Izimi heeft een prijs gewonnen tijdens de «European identity and cloud conference 2023» in Berlijn

Lees meer

Image

In 2023 is Izimi nu ISO 27001 gecertificeerd.

Lees meer

Image

Conformiteitsgarantie

Dankzij Izimi blijf je op de hoogte van nieuwe wetgeving via het « Laatste nieuws van je notaris » aanwezig in uw persoonlijke Izimi ruimte.

Sommige nieuwigheden hebben mogelijks een impact op jouw situatie. Stel dat jij en je partner een huwelijkscontract hebben ondertekend en er komt een nieuwe wet die van toepassing is op dat huwelijkscontract… Dan word je dankzij Izimi en jouw notaris hierover geïnformeerd. Zo blijf je steeds op de hoogte en mis je geen enkele evolutie.

Image

Neutraliteitsgarantie

Omdat een notaris altijd neutraal en onafhankelijk moet handelen, ben je zeker dat de gegevens die je opslaat op dit platform niet misbruikt worden of zonder je medeweten ingekeken worden.

Als je deze digitale kluis gebruikt, ontvang je geen ongewenste reclame voor andere diensten die betalend zijn of die je niet interesseren. Bovendien kun je rekenen op de begeleiding van een notaris die je een onafhankelijk en onpartijdig advies zal geven.

Image

Garantie dat je wilsbeschikking wordt nageleefd

Een notaris, die je zelf in alle vrijheid kunt aanstellen, ziet erop toe dat jouw wensen worden nageleefd.

De notaris is een vertrouwelijk adviseur tot wie je je kunt richten voor uiterst persoonlijke vragen en/of problemen. Discretie en respect voor jouw wensen zijn gewaarborgd.

Image

In alles wat je beleeft en onderneemt: laat niets aan het toeval over. Teken je toekomst uit dankzij iemand die begrijpt wat je wil.

In alle vertrouwen, dichtbij en beschikbaar.

Mijn notaris, voor wat er echt toe doet.