Waarom Izimi

Kiezen voor Izimi? Dat is de controle over jouw leven behouden.

Veilig


Image
  • Al jouw gegevens veilig in één digitale ruimte
  • Alle data lokaal in België opgeslagen
  • Beschermd met de expertise van het notariaat

Iedereen heeft recht op een veilige digitale plaats om belangrijke documenten in te kunnen bewaren.

Je hoeft niet bang meer te zijn voor brand, diefstal, verlies en vergetelheid. Jouw documenten en gegevens zijn veilig bewaard in Izimi, lokaal (in België) opgeslagen.

Het beschermen en beveiligen van documenten is een erkende expertise van het notariaat. Om die bescherming te garanderen, hebben de FEDNOT-teams Izimi ontworpen, die ze voortdurend verbeteren, waarbij ze veiligheid altijd centraal stellen in hun prioriteiten.

Duidelijk en eenvoudig


Image
  • Eenvoudige user interface
  • Beheer je documenten in duidelijke categorieën

Het gebeurt vaak dat je belangrijke documenten met anderen moet delen. Dat kan op gelukkige momenten zijn, maar even goed op trieste ogenblikken zoals na het overlijden van een dierbare. Dat kan al eens voor stress zorgen.

Al jouw belangrijke persoonlijke of officiële documenten bewaren, aanpassen, delen en het beheer daarvan waarborgen wanneer je daartoe niet meer in staat bent…met Izimi wordt dit kinderspel.

Het Belgisch notariaat heeft voor jou een privéruimte ontwikkeld waar je al jouw belangrijke privé- en officiële informatie gratis kunt opslaan en organiseren.

Lees meer

Je documenten beheren?
Eenvoudig, dat doe je met Izimi!

Maak je gratis account aan

Respect voor jouw privacy


Image
  • Izimi is neutraal en niet-commercieel
  • Geen enkel gegeven kan zonder jouw toestemming worden gebruikt

Izimi is een neutrale en niet-commerciële dienst, waar het Belgische notariaat garant voor staat. Geen enkel gegeven dat op Izimi wordt geplaatst, kan zonder jouw toestemming worden gebruikt.

Gemakkelijk in gebruik, absolute garantie op privacy, geen misbruik van jouw gegevens, geen kleine lettertjes.

Notariële omkadering


  • Een digitale verbinding met je notaris
  • Ontvang en deel veilig documenten met je notaris

Dankzij de notariële omkadering, blijf op de hoogte  van wetswijzigingen en andere ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op jouw persoonlijke en professionele situatie of op het beheer van jouw vermogen.

Met de hulp van een notaris kun je jouw officiële documenten aanpassen en ze vervolgens toevoegen aan jouw kluis. Zo ben je volledig in orde.

Image

Test Aankoop approved


Image

Fednot heeft het label TA APPROVED gekregen voor Izimi dat beantwoordt aan een strikt lastenboek van Test Aankoop. Het lastenboek beschrijft heel precies de criteria waaraan Izimi moet voldoen op vlak van kwaliteit, prijs en herkomst (lokale productie).

Meer lezen op www.test-aankoop.be