Kiezen voor Izimi?

Dat is de controle over jouw leven behouden.

Veilig

Alle burgers zouden moeten beschikken over een veilige plaats voor hun allerbelangrijkste documenten zonder dat ze zich zorgen te hoeven maken over wat er in onvoorziene omstandigheden zal gebeuren.

Je hoeft niet bang meer te zijn voor brand, diefstal, verlies en vergetelheid. Veilig bewaard, jouw documenten en gegevens in één digitale ruimte, lokaal (in België) opgeslagen.

Het beveiligen van documenten is een erkende expertise van het notariaat. We beschermen jouw gegevens door onze verantwoordelijkheid te nemen. Om die bescherming te garanderen, hebben de FEDNOT-teams Izimi ontworpen, die ze voortdurend verbeteren, waarbij ze veiligheid altijd centraal stellen in hun prioriteiten.

Image

Duidelijk en eenvoudig

Het gebeurt vaak dat je belangrijke documenten met anderen moet delen. Dat kan op gelukkige momenten zijn, maar even goed op trieste ogenblikken zoals na het overlijden van een dierbare. Dat kan al eens voor stress zorgen.

Al jouw belangrijke persoonlijke of officiële documenten bewaren, aanpassen, delen en het beheer daarvan waarborgen wanneer je daartoe niet meer in staat bent…met Izimi wordt dit kinderspel.

Het Belgisch notariaat heeft voor jou een privéruimte ontwikkeld waar je al jouw belangrijke privé- en officiële informatie gratis kunt opslaan en organiseren.

 

Image

Transparant en onpartijdig, met respect voor jouw privacy

Heb je de nieuwe informaticatools niet echt onder de knie? Ben je bang dat jouw gegevens en jouw wachtwoorden misbruikt zullen worden? Dat is een goede reflex! IZIMI is een neutrale en niet-commerciële dienst, waar het Belgische notariaat garant voor staat. Geen enkel gegeven dat op IZIMI wordt geplaatst, kan zonder jouw toestemming worden gebruikt, omdat het een dienst van algemeen belang is die door het notariaat wordt aangeboden.

Gemakkelijk in gebruik, absolute garantie op privacy, geen misbruik van jouw gegevens, geen kleine lettertjes. Betrouwbaarheid en transparantie, dat is wat Izimi en het notariaat jou garanderen.

Image

Flexibel

Je gaat trouwen? scheiden? verhuizen? Je leven evolueert. De jongste jaren kan er veel veranderd zijn. Nieuwe situaties vergen nieuwe of een aanpassing van bestaande documenten. Denk maar aan een (tweede) huwelijk, een geboorte, een adoptie, de aankoop van een woning, de opstart van een onderneming of een overlijden, …  Met Izimi heb je altijd onmiddellijk toegang tot documenten om de opmaak van nieuwe akten of de aanpassing van bestaande documenten vlot te doen verlopen.

Image

Conform en met totale gemoedsrust

Een hervorming van het erfrecht? Een nieuwe wet over de huwelijksstelsels? Nieuwe regels kunnen een invloed hebben op het beheer van jouw vermogen. Dankzij de notariële omkadering van deze kluis, zal je in de toekomst op de hoogte worden gebracht van wetswijzigingen en andere ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op jouw persoonlijke en professionele situatie.  Met de hulp van een notaris kun je jouw officiële documenten aanpassen en ze vervolgens toevoegen aan jouw kluis. Zo ben je volledig in orde.

Image

Test Aankoop approved

Fednot heeft het label TA APPROVED gekregen voor Izimi dat beantwoordt aan een strikt lastenboek van Test Aankoop. Het lastenboek beschrijft heel precies de criteria waaraan Izimi moet voldoen op vlak van kwaliteit, prijs en herkomst (lokale productie).
Test achat approved

Vanaf nu beheer ik mijn documenten!