Je digitale kluis openen

Eenvoudig en gratis!

Image

Nieuw op Izimi?
Maak jouw account aan

Jij wilt belangrijke documenten beheren? Het overzicht behouden over al jouw gevoelige en belangrijke paperassen? En je wilt ze ook veilig kunnen delen? Dan is Izimi echt iets voor jou! Creëer hier jouw eigen veilige omgeving en gebruik jouw digitale kluis.

Creëer jouw eigen veilige omgeving

Houd er rekening mee dat wanneer je jouw account aanmaakt, je een "Welkom" e-mail ter bevestiging van het aanmaken van jouw account ontvangt.

Vergeet niet jouw mailbox te controleren! Ook jouw “spamfolder”!

Identificatie

Telkens je wilt inloggen op Izimi, moet je je identificeren met behulp van jouw identiteitskaart of de app itsme. Zo krijgt je een beveiligde toegang tot jouw vertrouwelijke documenten. Met die eenvoudige handeling kun je al jouw notariële akten die sinds 2015 zijn geregistreerd raadplegen. Die worden automatisch opgeslagen op het Izimi-platform.

Image

Documenten toevoegen

Je kunt de documenten die je wilt bewaren in jouw kluis uploaden. Eenvoudigweg via jouw pc of smartphone!

Heb je jouw documenten nog niet in digitale vorm? Dan volstaat het om ze in te scannen. Je kunt ook  een digitale foto van goede kwaliteit met jouw smartphone nemen en ze vervolgens uploaden in jouw kluis.

Image

Jouw documenten indelen

We beseffen vaak niet over hoeveel documenten we beschikken! Je wilt ze gemakkelijk kunnen terugvinden? Dat is voortaan kinderspel! Wanneer je een document uploadt, stelt Izimi je voor om ze in te delen in één of meerdere categorieën: persoonlijke info, familie, woning, vastgoed, beroepsleven, financiën, bezittingen, gezondheid… Zo kun je ze altijd heel gemakkelijk terugvinden! Je wilt ze kunnen terugvinden op basis van een datum, een naam of een project? Geen nood! Voeg gewoon één of meerdere trefwoorden toe in de parameters van jouw document!

Ontdek alle categorieën

Image

Jouw contacten toevoegen en jouw documenten delen!

Hiervoor moet je jouw contacten (beroepsbeoefenaars, adviseurs, familie of vrienden) uitnodigen om een Izimi-account aan te maken (of om jouw uitnodiging te aanvaarden). Zo kun je documenten op een beveiligde manier delen.

De contacten worden toegevoegd op basis van hun uniek e-mailadres.

Toegang tot al mijn belangrijke documenten!