Je digitale kluis openen

Eenvoudig en gratis!

Image

Nieuw op Izimi? Maak uw account aan

U wil belangrijke documenten beheren? Het overzicht behouden over al uw gevoelige en belangrijke paperassen? En u wil ze ook veilig kunnen delen? Dan is Izimi echt iets voor u! Creëer hier uw eigen veilige omgeving en gebruik uw digitale kluis.

Creëer uw eigen veilige omgeving

Houd er rekening mee dat wanneer u uw account aanmaakt, u 2 e-mails ontvangt:

  1. De "Welkom" e-mail ter bevestiging van het aanmaken van uw account.
  2. De "Valideer uw e-mail" e-mail om uw registratie te voltooien.

Controleer uw mailbox! Ook uw “spamfolder”!

Identificatie

Telkens u wil aanloggen op Izimi, moet u zich identificeren met behulp van uw identiteitskaart of de app itsme. Zo krijgt een beveiligde toegang tot uw vertrouwelijke documenten. Met deze eenvoudige handeling kan u al uw notariële akten die sinds 2015 zijn geregistreerd raadplegen. Deze worden automatisch opgeslagen op het Izimi-platform.

Image

Documenten toevoegen

U kan de documenten die u wil bewaren in uw kluis uploaden. Eenvoudigweg via uw pc of smartphone!

Heeft u uw documenten nog niet in digitale vorm? Dan volstaat het om ze in te scannen. U kan ook  een digitale foto van goede kwaliteit met uw smartphone nemen en ze vervolgens uploaden in uw kluis.

Image

Uw documenten indelen

We beseffen vaak niet over hoeveel documenten we beschikken! U wil ze gemakkelijk kunnen terugvinden? Dat is voortaan kinderspel! Wanneer u een document uploadt, stelt Izimi u voor om ze in te delen in één of meerdere categorieën: persoonlijke info, familie, woning, vastgoed, beroepsleven, financiën, bezittingen, gezondheid… Zo kan u ze altijd heel gemakkelijk terugvinden! U wil ze kunnen terugvinden op basis van een datum, een naam of een project? Geen nood! Voeg gewoon één of meerdere trefwoorden toe in de parameters van uw document!

Ontdek alle categorieën

Image

Uw contacten toevoegen en uw documenten delen!

Hiervoor moet u uw contacten (beroepsbeoefenaars, adviseurs, familie of vrienden) uitnodigen om een Izimi-account aan te maken (of om uw uitnodiging te aanvaarden). Zo kan u documenten op een beveiligde manier delen.

De contacten worden toegevoegd op basis van hun uniek e-mailadres.

Toegang tot al mijn belangrijke documenten!