Izimi heeft een prijs gewonnen tijdens de «European identity and cloud conference 2023» in Berlijn

10/08/2023

Izimi kaapt belangrijke prijs weg voor Belgisch notariaat. Europese prijs geeft het platform een nieuw elan.

Izimi, onze digitale kluis, heeft een prijs gewonnen tijdens de «European identity and cloud conference 2023» in Berlijn! Izimi, het beveiligd platform voor het uitwisselen van documenten, kreeg de prijs in de categorie «Verifiable credentials» voor het aspect identificatie en zijn hoge veiligheidsstandaarden. Wij bedanken onze partner Trustbuilder voor zijn efficiëntie.

Izimi is een handige en betrouwbare tool voor het uitwisselen van documenten. We zijn trots op ons team dat elke dag hard werkt om de functionaliteiten van het platform te verbeteren. Deze prijs weerspiegelt de enorme inspanningen die zijn geleverd om ervoor te zorgen dat Izimi aan de hoogste veiligheidsstandaarden voldoet, zodat burgers en notarissen het platform in alle vertrouwen kunnen gebruiken.

Izimi doorstaat makkelijk de vergelijking met ons nationaal hockeyteam: een waanzinnig idee dat in het hoofd van één persoon begint, verder uitgroeit en zijn uiteindelijke doel bereikt. De prijs toont het potentieel van Izimi aan.