FAQ
Image

Uw gegevens worden opgeslagen via een hybride aanpak voor optimale prestaties en veiligheid. Een segment van je gegevens wordt gehost op onze cloudopslag, terwijl de overige gegevens worden opgeslagen in Izimi datacenters bij Fednot.

De documenten worden opgeslagen in Izimi datacenters en bevinden zich in België: bij Fednot, dat de applicaties van alle notarissen in België beheert.

  • Elk document dat je opslaat in Izimi wordt gehost op 3 verschillende plaatsen, hier in België.
  • Je gegevens worden gerepliceerd tussen deze 3 ver van elkaar gelegen datacenters. Op deze manier, als er zich een gebeurtenis voordoet (de val van een komeet, een nucleaire explosie, enz.) op een van deze sites, blijven je gegevens veilig en beveiligd en heb je er toegang toe.
  • We hebben Izimi zo ontworpen dat het redundant is, zodat als er op een bepaald moment een probleem optreedt met de internetverbinding, er altijd een back-up is.
  • De datacenters zijn op 3 niveaus gecertificeerd. Dat betekent dat hun uptime 99,982% is. Ze zijn ook in het bezit van andere certificeringen zoals ISO 27001, ISO 22301, ISO 14001, ISO 9001, 100% groen energiecertificaat en nog veel meer.

Naast de datacenters bij Fednot gebruikt Izimi ook de cloud om de gegevens met betrekking tot de documenten, gebruikers en geschiedenis veilig te bewaren.

  • Cloudopslag verwijst naar de opslag van gegevens op externe servers in plaats van lokale servers. De gegevens zijn toegankelijk vanaf elke locatie met internettoegang.
  • Als er iets misgaat (diefstal of vernietiging van uw computer), blijven uw meest kritieke gegevens veilig en kunt u er toegang toe krijgen.
Did you find this FAQ helpful?
3
2

Helpdesk

Heb je een vraag over Izimi?
Kun je niet inloggen of heb je een technisch probleem?