FAQ
Image

Bepaalde documenten moet je levenslang bewaren. Dat geldt voor diploma’s, attesten en professionele titels. Op het portaal onderwijs.vlaanderen.be wordt expliciet gevraagd om je studienota’s, overhoringen en klasagenda’s bij te houden tot je het diploma van de cyclus (basisschool/hoger secundair onderwijs) hebt behaald. Als de inspectie een controle zou uitvoeren, moeten de leerlingen die documenten kunnen voorleggen.

Ook dit is goed om te weten: als je niet meer beschikt over de officiële documenten, kun je officiële duplicaten aanvragen, maar dit kan duur uitvallen, want de administratiekosten kunnen oplopen tot 50 euro.

Om ongemakken te vermijden, om geen vervelende stappen te moeten ondernemen of om simpelweg altijd en overal over de documenten te beschikken, zelfs bij een onvoorzien professioneel onderhoud, kun je ze nu digitaal bewaren in een beveiligde digitale kluis.

Dat is wat Izimi je aanbiedt. Dankzij dit digitaal platform kun je op een beveiligde en gecentraliseerde manier alle documenten van je schooltijd of je opleidingen opslaan. Je kunt ze ook delen met wie je wilt en wanneer je het wilt.

Did you find this FAQ helpful?
Thumbs Up Icon 2
Thumbs Down Icon 0

Helpdesk

Heb je een vraag over Izimi?
Kun je niet inloggen of heb je een technisch probleem?